Supersitter: Ontdek de meest gewaardeerde oppassen

Supersitter

Ontdek de meest gewaardeerde oppassen

Het Babysits Supersitter programma viert de meest gewaardeerde en meest actieve oppassen van de community.

Hoe wordt je een supersitter? / Waarom een supersitter aannemen?

Supersitters hebben zichzelf bewezen door uitstekende service te leveren binnen de Babysits community. Daarom belonen wij ze met een grotere zichtbaarheid in de zoekresultaten en een supersitter badge! Hierdoor vallen deze oppassen op en kunnen ouders ze gemakkelijk in de zoekresultaten vinden of door te filteren op supersitters. Het is onze manier om jou te bedanken voor wat je doet.

De voorwaarden om een supersitter te zijn, zijn als volgt:

4.5+ beoordeeld

Supersitters hebben een gemiddelde beoordeling van 4.5 of hoger op basis van de beoordelingen van Babysits ouders. Deze ouders hebben uitstekende ervaring gehad met supersitters.

90% Reactiepercentage

Deze vriendelijke supersitters reageren op meer dan 90% van de ontvangen berichten van ouders. Ouders kunnen gerust zijn dat hun berichten beantwoord worden.

Reactietijd

Supersitters zijn actieve leden en reageren binnen 24 uur op 90% van de nieuwe berichten. Op deze manier kunnen ouders een snelle reactie van deze supersitters verwachten.

Officieel Identiteitsbewijs

Supersitters hebben met succes een Officieel Identiteitsbewijs verstrekt.

Voorwaarden

Om ervoor te zorgen dat ouders vertrouwen hebben in het aannemen van een betrouwbare en ervaren oppas, wordt van de supersitters verwacht dat zij de standaarden voor Supersitter-niveau aanhouden:

  • Gemiddelde beoordeling van 4.5 of hoger
  • Reactie op meer dan 90% van de berichten
  • Reactietijd binnen 24 uur
  • Actief zijn op het Babysits platform

Elke maand controleren wij of de supersitters aan de eisen voldoen. Als dit het geval is, dan behouden zij hun Supersitter-status.

Ontdek de supersitters van de community